Minisite

Minisite

Uw eigen minisite

De miniwebsite is een geweldige website, die geheel wordt aangepast aan de recreatieweken op uw bedrijf! Op deze site kunnen uw gasten niet alleen informatie vinden over het recreatieprogramma maar ook foto’s bekijken, spelletjes spelen of een bericht achter laten in het gastenboek.

Recreatieprogramma
Het recreatieprogramma is te bekijken op de minisite. Zo worden alle activiteiten op uw recreatiebedrijf nog eens extra gepromoot!

Fotoalbum
Ook ideaal op de minisite is het fotoalbum. In dit up-to-date fotoalbum bekijken uw gasten de foto’s die gemaakt zijn tijdens de recreatieactiviteiten of thema avonden op uw recreatiebedrijf. Ook hebben uw gasten hier de mogelijkheid om de mooiste foto’s als e-card naar familie en vrienden te sturen; een persoonlijke, digitale ansichtkaart vanaf uw bedrijf!

Kleurplaten en spelletjes
Op de minisite staan verschillende spelletjes en kleurplaten. Als er even geen activiteiten zijn, dan kunnen de kinderen zichzelf alsnog vermaken.

Gastenboek
Naast het fotoalbum, de online spelletjes of het downloaden van een kleurplaat, hebben de bezoekers van de minisite de mogelijkheid om een bericht achter te laten. Dit kan zijn voor het typetje Speedy Sport, het animatieteam of andere gasten!

Bekijk een voorbeeld van de Speedy Sport minisite!

Terug naar Bedrijven Offerte aanvragen