Recreatieprogramma’s op maat

recreatieprogramma

Een recreatie- en animatieprogramma dat bij uw bedrijf past!

Bij ons heeft u verschillende opties om het recreatie- en animatieprogramma op uw recreatiebedrijf in te vullen. In een persoonlijk gesprek denken wij graag met u mee over het type programma dat past bij uw recreatiebedrijf. Op deze pagina vindt u alvast informatie over de verschillende mogelijkheden. Klik op de verschillende opties voor meer informatie.

 

Voltijd recreatie- en animatieprogramma’s

Het voltijd programma is recreatie op 6 of 7 dagen per week, met 4 of 5 activiteiten per dag. Wij bieden hierin 4 verschillende voltijd programma’s aan.

  • Recreatieprogramma 1: Themaweek
  • Recreatieprogramma 2: Basisprogramma
  • Recreatieprogramma 3: Programma op maat
  • Recreatieprogramma 4: Programma de luxe

Meer informatie over de voltijd recreatieprogramma’s vindt u hier.

 

Deeltijd recreatie- en animatieprogramma’s

Deeltijd programma’s kunnen afgenomen worden in verschillende vormen zoals weekendrecreatie of 1 activiteit per dag (bijvoorbeeld de knutselochtend). Speciaal voor parken met een kleiner budget of specifieke wensen/doelgroepen. Wij verzorgen dit in een straal van ongeveer 50 km vanaf Eibergen. Meer info over deeltijd recreatieprogramma’s vindt u hier.

 

Extra aanvullingen

Sportwijzer biedt de volgende extra aanvullingen op uw programma om u nog meer van de concurrentie te onderscheiden.

 

Zelf uw recreatie- en animatieprogramma verzorgen?

Wilt u zelf uw programma maken en heeft u alleen medewerkers nodig om dit uit te voeren? Dan kunnen wij hier ook in voorzien. Vraag dan een offerte aan voor een prijsopgave.

Terug naar Bedrijven Offerte aanvragen