Speedy sport

Speedy Sport

Wie is Speedy Sport?

Speedy Sport is het vaste typetje waar Recreatiewerk Sportwijzer mee werkt. Speedy Sport is een sportieve en vrolijke mascotte die graag kinderen motiveert om te gaan sporten. Gewapend met fluitje en stopwatch motiveert Speedy Sport alle kinderen om mee te doen en in beweging te komen. Een potje voetballen, basketballen of een fanatieke estafette? Speedy Sport is overal voor in!

 

Speedy Sport op uw Recreatiebedrijf

Wij vinden bewegen belangrijk, ook in de vakantie! Speedy Sport is er om de beleving onder kinderen te vergroten. Dat Speedy Sport langskomt is namelijk wel erg speciaal. Kinderen kijken hier naar uit. Ook volgend jaar willen de kinderen graag weer terugkomen om met Speedy Sport te spelen, dus in zekere mate stimuleert het gebruik van dit typetje ook het herhalingsbezoek naar uw recreatiebedrijf. Speedy Sport speelt ook een grote rol in onze mini websites voor uw recreatiebedrijf waar hij veelvuldig is afgebeeld.

Elk team dat op een recreatiebedrijf zit krijgt een set Speedy Sport kleding. Deze set bestaat uit schoenen, sokken, broek, shirt, pruik, schmink, pet, een fluitje en een stopwatch. De recreatiemedewerkers kunnen dit typetje inzetten tijdens de sportieve activiteiten. Alle medewerkers hebben een training gehad in hoe zij dit het beste kunnen doen.

 

Felicitatiedienst van Speedy Sport

Wilt u iets speciaals doen voor de kinderen die in de vakantie jarig zijn en die op uw recreatiebedrijf verblijven? Dat kan! U levert een klein presentje of taartje voor de jarig job en Speedy Sport komt deze ’s morgens aan de tent of bungalow onder luid gezang afleveren.

Terug naar Bedrijven Offerte aanvragen