Voordeelpunten

Attracties animatiewerk

Zet uw voordeelpunten in en maak het recreatieprogramma nog aantrekkelijker!

Als enige aanbieder in deze branche werken wij met een voordeelpunten systeem. Door onze unieke combinatie van aanbieder in recreatie- en animatiewerk en een evenementenbureau kunnen wij het recreatiewerk perfect combineren met allerhande activiteiten en attracties. Het is mogelijk om verschillende evenementen, attracties en/of (spel)materialen voor een gereduceerd tarief of zelfs voor niets in te zetten door gebruik te maken van het voordeelpuntensysteem

 

Hoe spaart u voordeelpunten?

Bij afname van een recreatieteam en/of een recreatieprogramma ontvangt u voordeelpunten. Ook bij afname van begeleidingsweken ontvangt u voordeelpunten. Met deze voordeelpunten heeft u de mogelijkheid verschillende evenementen, attracties en/of (spel)materialen in te zetten.

Bijvoorbeeld: U neemt gedurende 6 weken een recreatieprogramma af met 2 medewerkers. Dan ontvangt u 6 maal de punten voor het programma en 12 maal 25 punten voor de medewerkers. U komt dan op 450 voordeelpunten. Hiermee kunt u dan gratis de activiteit Kinderquad Circuit (vanaf 395 punten) afnemen. Andere voorbeelden zijn: handboogtag (vanaf 390 punten), de buikschuifbaan (vanaf 225 punten) of een van onze zomerpakketten.

Het totaal aantal voordeelpunten kunt u vrij besteden aan evenementen, attracties en/of (spel)materialen. Deze voordeelpunten zijn niet inwisselbaar voor geld.

 

Transportkosten

U dient er wel rekening mee te houden dat er, indien u de materialen niet zelf bij Sportwijzer komt ophalen, transportkosten in rekening worden gebracht. Deze kosten bedragen € 0,60 per gereden kilometer met een minimum van € 39,00 per transport (excl. 21% BTW).
 

Terug naar Bedrijven Offerte aanvragen