Aanmelden voor animatiewerk

aanmelden-recreatiewerk-sportwijzer

Op 1 januari 2018 heeft Recreatiewerk Sportwijzer haar naam veranderd naar AnimatieTeam.nl. Aanmelden kan daarom via AnimatieTeam.nl.

Animatiewerk: De gezelligste vakantiebaan!

Ben jij op zoek naar een te gekke vakantiebaan in Nederland of in het buitenland? Ben jij sportief, zelfstandig, spontaan, en enthousiast? Kortom wil jij vakantiegasten graag een onvergetelijke vakantie bezorgen door animatiewerk te verzorgen? Dan is Recreatiewerk Sportwijzer op zoek naar jou! Meld je snel aan voor het selectie- en trainingsweekend door het onderstaande aanmeldformulier in te vullen.

” Het is fantastisch werk. Je krijgt er ontzettend veel voor terug van de ouders en de kinderen. Volgend jaar zien jullie mij zeker terug! “

Animatiemedewerker 2016

Wat vragen wij van een animatiemedewerker of animatieleider?

Voor het verzorgen van het recreatie- en animatiewerk vragen wij om de volgende kwaliteiten:

  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Zowel zelfstandig, als in teamverband kunnen werken
  • Sportief, enthousiast, flexibel, creatief, gemotiveerd en spontaan
  • In de zomervakantie minimaal 3 aaneengesloten weken beschikbaar zijn (meer mag natuurlijk ook)
  • Tenminste 18 jaar oud (ben je 17 en word je in 2018 18 jaar? Lees dan hier over de mogelijkheden)

Wil jij als animatieleider aan de slag? Geef dit dan aan bij je motivatie! Als leider ben jij verantwoordelijk voor het verloop tijdens de voorbereiding, uitvoering en nazorg. Je kan bij ons als animatieleider aan het werk als wij vinden dat jij hier klaar voor bent. Bovendien zijn ervaring, kennis en leiderschapskwaliteiten hiervoor erg van belang.

Animatiewerk buitenland? Dat kan!

Recreatiewerk Sportwijzer heeft verschillende klanten in België en Duitsland, waar jij aan de slag kan! Wil jij graag naar het buitenland en beschik jij over een goede beheersing van zowel de Duitse als Engelse taal? Meld je dan aan voor animatiewerk via het onderstaande formulier en vermeld in de motivatie dat jij graag in het buitenland animatiewerk wilt verzorgen.

“Het is een super leuke ervaring en ik heb er van genoten!” 

Animatiemedewerker 2014

Meld je snel aan!

Wil je deze zomer aan de slag als animatiemedewerker? Vul het aanmeldingsformulier in en voeg jouw CV toe. Dan nemen wij contact met jou op. Bij vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen (0545 – 472 845 of info@recreatiewerksportwijzer.com).