Stagiaire Animatiewerk

animatie-stage-recreatiewerk-sportwijzer

Animatiewerk als stage? Dat kan!

Bij ons ben jij als stagiaire net zoals een ‘gewone’ medewerker aan het werk. Dit betekent dat jij jouw stagevergoeding hetzelfde is als de vergoeding van een medewerker dat wij van jou hetzelfde verwachten als van de ander medewerkers. Dit is de kwaliteit die wij naar het recreatiebedrijf (onze klant) ook willen bieden.

Als je recreatie- en animatiewerk als stage gebruikt dan zorgen wij natuurlijk voor de bijbehorende begeleiding. Echter ligt hier bij Sportwijzer niet de nadruk op. Bij ons loop je stage omdat je dit animatiewerk graag wilt doen en niet omdat het moet!

” Bedankt voor deze kans en alle hulp. Het was een super tijd!” 

Animatiemedewerker 2016

Erkend leerbedrijf

Recreatiewerk Sportwijzer is een, door Calbris en SBB, officieel erkend leerbedrijf. In 2009 heeft hebben wij tijdens het Calibris Jaarcongres in Zeist, de tweede plek behaald als zijnde “Leerbedrijf van het jaar” in de sector sport. Kortom bij ons ben je als stagiaire in goede handen!

Aanmelden stagiaire animatiewerk

Voor de zomer van 2017 hebben onze selectie- en trainingsweekenden plaatsgevonden, maar wil je toch graag stage bij ons lopen, neem dan wel contact met ons op! Vul het aanmeldingsformulier in en voeg jouw CV toe. Dan nemen wij contact met jou op!

Heb jij nog vragen? Wij geven hier graag antwoord op. Bel naar 0545-472845 of mail naar
info@recreatiewerksportwijzer.nl

SSB

Aanmelden recreatiewerk

 

Terug naar Personeel