Selectie- en trainingsweekend

Trainingsweekend Recreatiewerk

Selectie- en trainingsweekend Recreatiewerk Sportwijzer

Tijdens het trainingsweekend komen diverse onderwerpen aan bod die een om jou voor te bereiden op het animatiewerk. Als animatiemedewerker neem jij, tijdens dit weekend, deel aan de verschillende workshops. Deze workshops zijn gebaseerd op voorbeelden uit de praktijk, maar je leert ook bepaalde vaardigheden die van groot belang zijn bij animatiewerk.

Ook hebben wij in dit weekend de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Jij leert ons als organisatie kennen en wij jou! Misschien ontmoet je daar je eerste collega’s al. Vervolgens hoor je in de week na het bijgewoonde weekend of je inderdaad door ons geselecteerd bent.

“Wij hadden goede en gezellige begeleiding. Iedereen werd bij de activiteiten betrokken. Daardoor was het praten voor de groep makkelijker en dit leverde mij meer zelfvertrouwen op!”

Deelnemer Selectie- en trainingsweekend 2017

Informatie over het selectie- en trainingsweekend

Het selectie- en trainingsweekend is voor iedereen verplicht om voor ons aan het werk te gaan als animatiemedewerker. De kosten voor dit weekend zijn €29.50, maar voor deze prijs krijg je een hoop terug. Tijdens het weekend zorgen wij voor eten, drinken, diverse workshops, veel informatie, overnachting en een hoop plezier! Het trainingsweekend wordt gehouden op een centraal punt in Nederland, zodat de locatie voor iedereen goed bereikbaar is. Het weekend duurt van zaterdagochtend tot zondag in de namiddag.

Data selectie- en trainingsweekenden 2018 (vol = vol)

In 2018 kan je de volgende weekenden worden opgeleid tot animatiemedewerker:

  • 20 en 21 januari
  • 17 en 18 maart
  • 21 en 22 april
  • 26 en 27 mei
  • 9 en 10 juni

Na je aanmelding krijg je alle benodigde informatie over ons selectie- en trainingsweekend. Meld je snel aan en wie weet verzorg jij binnenkort het animatiewerk!

Mocht je super geïnteresseerd zijn maar is het onmogelijk om er in een van deze weekenden bij te zijn, neem dan toch wel even contact met ons op!

Aanmelden recreatiewerk

Terug naar Personeel