Wat is animatiewerk?

Animatiewerk Recreatiewerk SportwijzerAnimatieteams Recreatiewerk Sportwijzer

Recreatiewerk Sportwijzer

Al vanaf 1989 verzorgt Recreatiewerk Sportwijzer het animatiewerk op tientallen recreatiebedrijven in Nederland, Duitsland en België. Met geschikte animatiemedewerkers, animatieleiders en jarenlange ervaring is Recreatiewerk Sportwijzer succesvol in het verzorgen van diverse animatieprogramma’s. Onze animatieprogramma’s bevatten activiteiten voor alle leeftijdscategorieën, zoals knutselen, speurtochten, sporttoernooien, bosspellen, meeleeftheater en gezinsactiviteiten.

“Je hebt er weer een spetterend programma van gemaakt, super! Nu al zin in!”

Animatiemedewerker 2017

Werkzaamheden als animatiemedewerker

Als animatiemedewerker verzorg jij het recreatie- en animatiewerk bij een recreatiebedrijf. Samen met je animatieteam, meestal bestaande uit 2 of 3 personen, bezorg jij de gasten een onvergetelijke vakantie! Gedurende zes dagen per week organiseren jullie 4 tot 5 activiteiten per dag.  Ben jij benieuwt welke activiteiten jij als animatiemedewerker gaat uitvoeren? Bekijk dan hier de activiteiten die mogelijk op het animatieprogramma staan. 

Tussen de activiteiten is er e tijd die jij, als animatiemedewerker, kan invullen met het voorbereiden van de volgende activiteit. Animatiewerk wordt nog leuker voor alle gasten met een goede voorbereiding! Vergeet ook niet om het animatieprogramma te promoten onder de gasten, zodat alle gasten goed geïnformeerd zijn over het de activiteiten die jullie organiseren.

Werkzaamheden als animatieleider

Natuurlijk biedt Recreatiewerk Sportwijzer ook de mogelijkheid om als animatieleider aan het werk te gaan. Als animatieleider verzorg jij samen met je animatieteam, meestal bestaande uit 2 of 3 personen, de activiteiten die op het animatieprogramma staan. Als leider ben jij verantwoordelijk voor het verloop tijdens de voorbereiding, uitvoering en nazorg. Je kan bij ons als animatieleider aan het werk als wij vinden dat jij hier klaar voor bent. Ervaring, kennis en leiderschapskwaliteiten zijn hiervoor erg van belang.

Meld je nu aan voor animatiewerk!

Als animatiemedewerker of animatieleider heb jij de tofste vakantiebaan! Tijdens het animatiewerk vermaak jij niet alleen alle gasten, maar heb jij zelf ook de grootste lol met al jouw nieuwe vrienden. Meld je nu aan voor animatiewerk om als animatiemedewerker bij een recreatiebedrijf aan de slag te gaan!

Aanmelden recreatiewerk

Terug naar Personeel