Speedy Sport

Speedy Sport

Speedy Sport is het vaste typetje waar Sportwijzer mee werkt. Speedy is een sportief en vrolijk kereltje dat graag actieve dingen met de kinderen doet. Met zijn fluitje en stopwatch in de aantocht motiveert hij (of zij) alle kinderen om mee te doen en in beweging te komen. Een potje voetballen, basketballen of een fanatieke estafette? Speedy is overal voor in!

Speedy Sport op uw Recreatiebedrijf

Speedy Sport is er om de beleving onder kinderen te vergroten. Dat Speedy langskomt is namelijk wel erg speciaal. Kinderen kijken tegen Speedy op. Ook volgend jaar willen de kinderen graag weer terugkomen om met Speedy te komen spelen, dus in zekere mate stimuleert het gebruik van dit typetje ook het herhalingsbezoek naar uw park. De Speedy Sport speelt ook een grote rol in onze mini websites waar hij veelvuldig is afgebeeld.
Elk team dat op een recreatiebedrijf zit krijgt een set Speedy kleding. Deze set bestaat uit schoenen, sokken, broek, shirt, pruik, schmink, pet en een fluitje en een stopwatch. Zij kunnen dit typetje inzetten tijdens de actieve activiteiten.

Nieuw dit jaar!

Nieuw dit jaar is ook onze felicitatiedienst van Speedy Sport.

 

speedysport Bokkesprong speedy sport scholtenhagen

Offerte aanvragen